HER Film Festival 2024

HER Film Festival 2024

Ben jij erbij?

Hét online filmfestival over de kracht van vrouwen 

Van 8 maart tot en met 17 maart kijk je gratis naar de beste films over krachtige vrouwen. Van heldinnen die het lef hebben om hun baas aan te klagen wegens seksuele intimidatie tot meiden die vrouwonvriendelijke regimes uitdagen via hun kleding. HER Film Festival biedt een podium aan verhalen die gehoord moeten worden.

Meld je nu aan voor dit bijzondere filmfestival

Met jouw aanmelding:

  • Krijg je gratis toegang tot alle films tijdens het festival 
  • Blijf je op de hoogte van het filmprogramma
  • Hoor je als eerste over leuke evenementen en extra’s

Wat is HER Film Festival?

HER staat voor Health, Empowerment and Rights: belangrijke thema's die wereldwijd spelen wanneer je het over de positie van vrouwen hebt. Door positieve verhalen van krachtige vrouwen te delen, creëren we meer bewustwording, verbinding en actie. Met elkaar zorgen we voor meer vrouwen die de leiding nemen over hun eigen leven.

Internationale Vrouwendag

De start van HER Film Festival is op 8 maart, Internationale Vrouwendag.  Het moment om aandacht te vragen voor de positie van vrouwen en om het gesprek te voeren over het belang van gelijke rechten. En de perfecte tijd om te genieten van een mooie film, samen met je vriendinnen.  

HER Film Festival wordt aangeboden door Cinetree en Simavi

Loading...

Ja, ik wil gratis de beste films over sterke vrouwen bekijken

en wil op de hoogte blijven van het filmprogramma

Ja, ik wil gratis de beste films over sterke vrouwen bekijken

en wil op de hoogte blijven van het filmprogramma
Stap terug

Bij het achterlaten van uw telefoonnummer wordt u maximaal 1 keer per jaar op de hoogte gehouden over het werk van Simavi

Deze gegevens hebben wij nodig om contact met u te kunnen opnemen, en worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Stap terug