Help mee voor schoon water in Bangladesh

In 2023 startte ons Water Justice Fund. De resultaten die de vrouwengroepen in Bangladesh in krap een jaar hebben behaald zijn indrukwekkend. Zo heeft de gemeenschap van Ajmira en Anjuara (de meisjes op de foto) al 7 wateropslagtanks ontvangen zodat zij het hele jaar door schoon water hebben!

Het succes van het project verpsreidt zich als een lopend vuurtje door de gemeenschappen.

We hebben nu al van 30 vrouwengroepen in het Sathkira-district nieuwe aanvragen liggen. Helpt u mee zodat ze allemaal nog deze zomer van start gaan? Dank u wel!

Loading...

JA, ik geef voor schoon water voor vrouwen en meisjes!

Of kies een ander bedrag

U steunt vrouwen en meisjes zodat ze zelf voor slimme oplossingen voor schoon water vlakbij huis kunnen zorgen. U steunt vrouwen en meisjes zodat ze zelf voor slimme oplossingen voor schoon water vlakbij huis kunnen zorgen. U steunt vrouwen en meisjes zodat ze zelf voor slimme oplossingen voor schoon water vlakbij huis kunnen zorgen. U steunt vrouwen en meisjes zodat ze zelf voor slimme oplossingen voor schoon water vlakbij huis kunnen zorgen. U steunt vrouwen en meisjes zodat ze zelf voor slimme oplossingen voor schoon water vlakbij huis kunnen zorgen. U steunt vrouwen en meisjes zodat ze zelf voor slimme oplossingen voor schoon water vlakbij huis kunnen zorgen. U steunt vrouwen en meisjes zodat ze zelf voor slimme oplossingen voor schoon water vlakbij huis kunnen zorgen.

JA, ik geef voor schoon water voor vrouwen en meisjes!

Stap terug

JA, ik geef voor schoon water voor vrouwen en meisjes!

Stap terug

Deze gegevens hebben wij nodig om contact met je te kunnen opnemen, en worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met je gegevens omgaan.

Stap terug