Samen geven we meisjes in Oeganda een toekomst

U draagt bij aan de bouw van duurzame handenwasvoorzieningen, veilige toiletten en drinkwatervoorzieningen bij 4 scholen in Oeganda. De meisjes krijgen bovendien een aparte wasruimte.

Uw gift maakt een heel programma van lessen, trainingen en voorlichting in goede hygiëne mogelijk voor kinderen, ouders en leerkrachten. Dit brengt verandering teweeg in de hele community.

We zien terug dat bij deelnemende scholen vooral de meisjes vaker succesvol hun school afmaken. Door deelname aan de School Health Clubs winnen zij aan zelfvertrouwen. Zij leren voor zichzelf en voor hun recht op schoon water en veilige toiletten op te komen. Dat zijn vaardigheden die zij meenemen in hun verdere toekomst! Dank u wel!

Loading...

Ja, ik draag bij aan water op scholen in Oeganda

Of kies een ander bedrag

Uw gift van € 20 draagt bij aan veilig drinkwater en toiletten op 4 scholen in Oeganda. Uw gift van € 30 draagt bij aan veilig drinkwater en toiletten op 4 scholen in Oeganda. Uw gift van € 50 draagt bij aan veilig drinkwater en toiletten op 4 scholen in Oeganda. Van elke euro die we ontvangen, gaat 85% naar ons werk voor meisjes en vrouwen. Van elke euro die we ontvangen, gaat 85% naar ons werk voor meisjes en vrouwen. Van elke euro die we ontvangen, gaat 85% naar ons werk voor meisjes en vrouwen. Van elke euro die we ontvangen, gaat 85% naar ons werk voor meisjes en vrouwen.

Ja, ik draag bij aan water op scholen in Oeganda

Stap terug

Ja, ik draag bij aan water op scholen in Oeganda

Stap terug

Deze gegevens hebben wij nodig om contact met je te kunnen opnemen, en worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met je gegevens omgaan.

Stap terug